Darilni boni

DARILNI BONI

Veljavnost darilnega bona je 6 mesecev od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno. Menjava vrednostnega bona za gotovino ni možna! Bon lahko vnovčite samo v spletni trgovini http://www.trgovina-ekomprof.com/.

Nakup in predaja darilnih bonov

Ko se odločite za nakup darilnega bona, izberite njegovo vrednost in količino ter ga s klikom na gumb "Dodaj v košarico" dodate v nakupovalno košarico (na sredini zgoraj v glavi). Nakup zaključite z klikom na gumb "Nakup". Povezava vas preusmeri na stran, kjer vpišete vaše podatke in izberete način plačila in dostave.

Način plačila:

--> Po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu bo po zaključku nakupa na vaš e-poštni naslov posredovan predračun (e-poštno sporočilo "obvestilo") z navodilom za izvedbo plačila. Znesek lahko poravnate s plačilnim nalogom preko katere koli banke, spletne banke, pošte, ... Darilni bon vam bomo poslali na vaš e-mail, takoj ko bomo s strani banke prejeli potrdilo vašega plačila, boste prejeli e-poštno sporočilo "potrditev naročila". V kolikor v 48 urah od izdanega e-poštnega sporočila "obvestilo" ne bomo prejeli potrdila o vašem plačilu, bo vaš nakup zavrnjen. Postopek nam lahko pomagate pospešiti tako, da nam po izvedbi plačila posredujete potrdilo o plačilu na naš elektronski naslov info@ekomprof.com. Z izdanim sporočilom "potrditev naročila" začne veljati dobavni rok.

Darilni bon lahko natisnete in ga poklonite kot darilo. V kolikor želite, da darilni bon pošljemo obdarovancu nam v polje "Vaše sporočilo" napišite njegov e-mail naslov.

V kolikor želite, da vam pošljemo darilni bon v fizični obliki, nam v polje "Vaše sporočilo" napišite: Darilni bon v fizični obliki na moj naslov (naslov za plačilo enak kot naslov za dostavo) ali Darilni bon v fizični obliki na naslov obdarjenca (v tem primeru napišite pod naslov za dostavo podatke obdarjenca; pod naslov za plačilo pa navedite svoje).

V primeru, ko darilni bon pošljemo na naslov obdarovanca, vam (kupcu) na e-mail pošljemo račun v pdf. formatu.

--> Po povzetju

Darilni bon v fizični obliki vam bomo poslali preko dostavne službe na vaš naslov.

Ob prevzemu ste dolžni poravnati stroške naročenih izdelkov in stroške dostave, ter strošek odkupnine (glej pozor!). Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo "zaključek nakupa", je bil vaš nakup predan dostavni službi.

POZOR! V primeru plačila po povzetju se na računu naknadno dodatno zaračuna strošek odkupnine v vrednosti 1,30 EUR (za Slovenijo) in 12,50 EUR (za Hrvaško).

OPOMBA: Pri dostavi z dostavno službo GLS imate možnost plačila odkupnine tudi s kreditno/debetno kartico (BA, MAESTRO, VISA, MASTERCARD).

V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

Vnovčenje darilnih bonov

V spletni trgovin http://www.trgovina-ekomprof.com opravite nakup, pred zaključkom nakupa vnesite svoje podatke za plačilo in dostavo. V kolikor ste lastnik darilnega bona in ga želite unovčiti pod pregledom naročila kliknite na gumb "Imate kuponsko kodo" v polje vpišite univerzalno številko darilnega bona in pritisnite gumb OK. Znesek nakupa se vam bo avtomatično znižal za vrednost darilnega bona.

Ne spreglejte! Na naročilo se lahko unovči samo en darilni bon. Zato izberite darilni bon, ki ga bo obdarovanec lahko v celoti izkoristil. Neporabljen znesek preneha veljati.

Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti bona, mora imetnik bona razliko doplačati. Vrednost nakupa mora biti enaka ali višja od vrednosti bona.