Dostava / prevzem

V spletni trgovini http://www.trgovina-ekomprof.com svojim strankam ponujamo dva načina dobave/prevzema izdelkov.

DOSTAVA NA VAŠ NASLOV

V kolikor v trgovini ne poteka akcija "brezplačna dostava" ali niste kupili izdelka pri katerem je navedena brezplačna dostava, strošek dostave naročenih izdelkov plača kupec. Strošek dostave se prikaže v nakupovalni košarici in se prišteje k skupnim stroškom nakupa.

Znesek dostave:

SLOVENIJA

- za nakup do 30 EUR znaša 3,50 EUR,

- za nakup do 80 EUR znaša 5,50 EUR,

- za nakup nad 80 EUR je dostava brezplačna.

HRVAŠKA

- za nakup do 150 EUR znaša 13,50 EUR

- za nakup nad 150 EUR je dostava brezplačna

OSTALE DRŽAVE

Za dostavo v ostale države, nam pošljite povpraševanje na info@ekomprof.com.

OPOMBA: V primeru plačila po povzetju se na računu naknadno dodatno zaračuna strošek odkupnine v vrednosti 1,30 EUR (za Slovenijo) in 12,50 EUR (za Hrvaško).

Dostava se vrši preko dostavne službe GLS. Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika dostavnih storitev ali za poškodovanje embalaže. V primeru poškodb paketa, skupaj z dostavljalcem izpolnite poročilo.

Dostava blaga na vaš naslov je mogoča za vse plačilne metode. Pomembno! Dostava z dostavno službo GLS se vrši pretežno ob dopoldanskem času med tednom, zato obvezno navedite vašo telefonsko številko in vaš e-mail.

Pri dostavi z dostavno službo GLS imate možnost plačila odkupnine z gotovino ali kartico. S kurirjem pa se lahko dogovorite tudi, da vam paket pusti na kateri izmed prevzemnih točk GLS paketov po Sloveniji.

OPOMBA: Pri dostavi z dostavno službo GLS imate možnost plačila odkupnine tudi s kartico. kreditno/debetno kartico (BA, MAESTRO, VISA, MASTERCARD). V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir tudi izdal račun.

Kadar se pri nakupu odločite, da boste znesek poravnali po predračunu, boste na vaš email naslov prejeli predračun, ki ga poravnate najkasneje v 48 urah. Naročeno blago lahko plačate preko spleta ali banke na naš bančni račun, ki je naveden spodaj. Z izvajanjem aktivnosti za odpremo naročila bomo začeli takoj po prejemu nakazila kupnine na naš TRR. Postopek nam lahko pomagate pospešiti tako, da nam po izvedbi plačila posredujete potrdilo o plačilu na naš elektronski naslov info@ekomprof.com. Dobavni rok prične veljati z izdajo e-poštnega sporočila "potrditev naročila" s strani http://www.trgovina-ekomprof.com. Dobavni rok za izdelke na zalogi  je do 5 delovnih dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši, vas bomo o tem obvestili v najkrajšem možnem času. Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave daljši in traja od 8 -15 delovnih dni ali izjemoma celo več od prejetega naročila. O natančnem roku dobave vas bomo obvestili preko elektronske pošte. Naročeni izdelki bodo poslani takoj, ko bodo vsi na zalogi, razen če je bilo dogovorjeno drugače. Ko z naše strani prejmete e-poštno sporočilo "nakup zaključen", pomeni, da smo vaše naročilo predali dostavni službi.

Kadar se pri nakupu odločite, da boste znesek poravnali po povzetju, prične dobavni rok veljati od dneva izdaje e-poštnega sporočila "potrditev naročila" s strani http://www.trgovina-ekomprof.com, kadar je le-to izdano do 12. ure, v nasprotnem primeru začne veljati z naslednjim delovnim dnem. Dobavni rok za izdelke na zalogi  je do 5 delovnih dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši, vas bomo o tem obvestili v najkrajšem možnem času. Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave daljši in traja od 8 -15 delovnih dni ali izjemoma celo več od prejetega naročila. O natančnem roku dobave vas bomo obvestili preko elektronske pošte. Naročeni izdelki bodo poslani takoj, ko bodo vsi na zalogi, razen če je bilo dogovorjeno drugače. Kupec ob prevzemu poravna znesek nakupa in dostave. Ko z naše strani prejmete e-poštno sporočilo "nakup zaključen", pomeni, da smo vaše naročilo predali dostavni službi.

Nasvet: V primeru naročila izdelkov na zalogi in tistih, ki niso na zalogi, svetujemo, da jih naročite ločeno.

Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.

DOSTAVO IZVAJAMO PREKO DOSTAVNE SLUŽBE:
GLS

Za blago, ki ga ob vašem naročilu ni na zalogi, je dobavni rok od 8-15 delovnih dni ali izjemoma celo več ter začne veljati z dnem od izdanega e-poštnega sporočila "potrditev naročila". O datumu prevzema blaga, ki ni na zalogi, vas bomo obvestili naknadno.

 

PREVZEM BLAGA V SKLADIŠČU

Naročeno blago lahko prevzamete naslednji delovni dan tudi v skladišču podjetja na naslovu Spodnje Grušovlje 9, 3311 Šempeter v Savinjski dolini ob predhodni obvezni najavi na 031-727-041 in plačilu po predračunu ali z darilnimi boni. 

POGOJI POSLOVANJA
Pogoje poslovanja najdete na naslovu: Pogoji poslovanja.

DODATNE INFORMACIJE
Za dodatne informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali na spodnjem naslovu.

OSNOVNI PODATKI
Ekomprof d.o.o.
Spodnje Grušovlje 9
3311 Šempeter
SI-Slovenia
ID: SI18124585

Matična številka: 6101313000

TRR

IBAN SI56 0510 0801  5381 573,

odprt pri Abanka d.d. (BIC: ABANSI2X)


GSM: 031 727 041

Za vse informacije in naročanja smo vam na voljo na telefonski številki 031 727 041 od ponedeljka do petka med 17.30 in 18.30 uro.