Plačilne metode

Cene izdelkov v spletni trgovini http://www.trgovina-ekomprof.com vsebujejo DDV. Podjetje Ekomprof d.o.o. je davčni zavezanec (ID: SI18124585). Cene so označene v valuti EUR in so dokončne ter veljajo samo za nakup (oddano naročilo) preko spletne trgovine in pri izbiri določenih plačilnih metod.

V spletni trgovini http://www.trgovina-ekomprof.com svojim strankam ponujamo več načinov plačevanja. Pred opisom načinov plačila vam podajamo nekaj splošnih informacij o cenah.

Pri vsakem izdelku v spletni trgovini je navedena REDNA CENA, ki predstavlja priporočeno maloprodajno ceno s strani dobavitelja.

1. Plačilo z gotovino po povzetju
Vrednost nakupa lahko poravnate z gotovino po povzetju. V kolikor ni navedeno drugače, se v primeru izbire dostave na vaš naslov obračunajo še stroški dostave. Za nakupe z gotovino velja spletna cena in spletni popust. Kadar pri plačilu z gotovino izberete tudi dostavo na vaš naslov, začne z izdajo e-poštnega sporočila "potrditev naročila" veljati dobavni rok. Glede na dobavni rok vam bomo z izbrano dostavno službo dostavili naročene izdelke na podani naslov. Ob prevzemu ste dolžni poravnati stroške naročenih izdelkov in stroške dostave, ter strošek odkupnine (glej pozor!). Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo "zaključek nakupa", je bil vaš nakup predan dostavni službi oziroma ste uspešno prevzeli blago.

POZOR! V primeru plačila po povzetju se na računu naknadno dodatno zaračuna strošek odkupnine v vrednosti 1,30 EUR (za Slovenijo) in 12,50 EUR (za Hrvaško).

OPOMBA: Pri dostavi z dostavno službo GLS imate možnost plačila odkupnine tudi s kartico. kreditno/debetno kartico (BA, MAESTRO, VISA, MASTERCARD). V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

2. Plačilo po predračunu
Pri izbiri plačila po predračunu bo po zaključku nakupa na vaš e-poštni naslov posredovan predračun (e-poštno sporočilo "obvestilo") z navodilom za izvedbo plačila. Znesek lahko poravnate s plačilnim nalogom preko katere koli banke, spletne banke, pošte, ... Pri nakupu po predračunu lahko izberete dostavo na vaš naslov ali kupljeno blago prevzamete osebno v skladišču podjetja. V kolikor ni navedeno drugače, se v primeru dostave na vaš naslov obračunajo še stroški dostave. Ko bomo s strani banke prejeli potrdilo vašega plačila, boste prejeli e-poštno sporočilo "potrditev naročila". V kolikor v 48 urah od izdanega e-poštnega sporočila "obvestilo" ne bomo prejeli potrdila o vašem plačilu, bo vaš nakup zavrnjen. Po 48 urah bodo izdelki ponovno naprodaj. Z izvajanjem aktivnosti za odpremo naročila bomo začeli takoj po prejemu nakazila kupnine na naš TRR. Postopek nam lahko pomagate pospešiti tako, da nam po izvedbi plačila posredujete potrdilo o plačilu na naš elektronski naslov info@ekomprof.com. Z izdanim sporočilom "potrditev naročila" začne veljati dobavni rok. V kolikor ste se odločili za dostavo na vaš naslov, vam bomo z izbrano dostavno službo v dobavnem roku dostavili izdelke. V primeru osebnega prevzema lahko v skladišču podjetja prevzamete izdelke na zalogi. V primeru osebnega prevzema blaga bomo vaše naročilo hranili 48 ur od izdaje e-poštnega sporočila "potrditev naročila" s strani spletnega centra http://www.trgovina-ekomprof.com. V primeru, da kupec ne prevzame blaga v 48 urah po oddanem naročilu, se nakup zavrne, naročeno blago pa je ponovno naprodaj. Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo "zaključek nakupa", je bil vaš nakup predan dostavni službi oziroma ste uspešno prevzeli blago na v skladišču podjetja. V primeru osebnega prevzema obvezna najava na 031 727 041.

OPOMBA: V primeru, da na podani e-poštni naslov slučajno niste prejeli navodil (TRR, sklic, ...) za plačilo zneska, so podatki naslednji:
Naslovnik: Ekomprof d.o.o., Spodnje Grušovlje 9, 3311 Šempeter v Savinjski dolini
TRR:SI56 0510 0801  5381 573, odprt pri Abanka d.d. (BIC: ABANSI2X).

Sklic: 00-ID-naročila; Namen: plačilo predračuna ID-naročila
Koda namen plačila: ADVA

POGOJI POSLOVANJA

Pogoje poslovanja najdete na naslovu: Pogoji poslovanja.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali na spodnjem naslovu.

OSNOVNI PODATKI

Ekomprof d.o.o.
Spodnje Grušovlje 9
3311 Šempeter v Savinjski dolini
SI-Slovenia
ID: SI18124585

Matična številka: 6101313000

TRR: IBAN SI56 0510 0801  5381 573,

odprt pri Abanka d.d. (BIC: ABANSI2X)


GSM: 031 727 041