Reklamacije

Hvala za zaupanje in nakup v spletni trgovini http://www.trgovina-ekomprof.com!

Kupcem želimo zagotoviti prijetno izkušnjo pri spletnih nakupih in eden od načinov je enostaven postopek vračanja artiklov v primeru reklamacije.

Če vam blago ne ustreza, nas morate o vaši nameri oz. reklamaciji obvestiti v 15 dneh od prejema pošiljke. Blago morate vrniti v roku 30 dni od datuma vložitve vaše pisne namere oz. reklamacije. Izdelke vrnete na naslov podjetja, ki je naveden spodaj. O svoji nameri nas obvestite na info@ekomprof.com. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži z deklaracijo in ne smejo biti poškodovani, v nespremenjeni količini, vidno rabljeni, umazani, itd. Zraven mora biti obvezno priložena kopija originalnega računa, dokumentacija in izpolnjen ter podpisan reklamacijski obrazec. Za čim hitrejše reševanje vaše reklamacije priporočamo, da izpolnite spodnji reklamacijski obrazec. Stroške vračila pošiljke plača kupec.

V primeru, da bodo izpolnjeni vsi pogoji, vam bomo takoj oz. najpozneje v 30 dneh vrnili kupnino na vaš transakcijski račun v vrednosti nakupa vrnjenih izdelkov ali po želji zamenjali artikel. Stroška poštnine ne vračamo in ni predmet reklamacije. Po preteku 15-dnevnega roka od prevzema vračilo blaga ni več mogoče.

OBRAZEC ZA REKLAMACIJO (.pdf):
Reklamacijski obrazec


Več o pogojih poslovanja in politiki vračila blaga si preberite v splošnih pogojih poslovanja.

OSNOVNI PODATKI

Ekomprof d.o.o.
Spodnje Grušovlje 9
3311 Šempeter v Savinjski dolini
SI-Slovenia
ID: SI18124585

Matična številka: 6101313000

TRR: IBAN SI56 0510 0801  5381 573,

odprt pri Abanka d.d. (BIC: ABANSI2X)


GSM: 031 727 041